WELKOM BIJ STRATAEGOS CONSULTING

STRATEGIE CONSULTING MET FOCUS OP STRATEGIE EXECUTIE


Strataegos Consulting is een adviesbureau gespecialiseerd in strategie consulting en strategie executie. Strataegos Consulting is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve strategieën die organisaties in staat stellen om duurzame waarde te creëren voor klanten, medewerkers en maatschappij. Wij combineren state of the art wetenschappelijke kennis met praktische ervaring in strategie consulting. Wij adviseren, verrichten wetenschappelijk onderzoek en verzorgen lezingen op gebied van strategie en executie.ONZE MISSIE

Onze missie is om onze cliënten te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van innovatieve strategieën die duurzame waarde creëren voor klanten, medewerkers, stakeholders, maatschappij en milieu. In samenwerking met onze cliënten ontwikkelen wij een duidelijke strategie, verbeteren wij de structuur, cultuur en processen door verspillingen en middelen te minimaliseren, nieuwe inkomsten te generen en tegelijkertijd financiële resultaten en tevredenheid van klanten en medewerkers te verhogen.

ONZE DIENSTEN

Onze klanten zoeken onze hulp en advies bij strategische vraagstukken die bepalend zijn voor de toekomst van de organisatie. Wij zijn actief op diverse expertisegebieden waaronder strategieontwikkeling en –implementatie, organisatieverandering, organisatorische verbetering, procesverbetering en planning & control. Wij ondersteunen bedrijven en instellingen bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Steeds komen wij vanuit de combinatie van strategie, executie en financiën tot het beste resultaat.


BELANGRIJKSTE PUBLICATIES

PUBLICATIES IN STRATEGIE EN STRATEGIE EXECUTIE


SUCCESVOLLE STRATEGIE IMPLEMENTATIE
SUCCESVOLLE STRATEGIE IMPLEMENTATIE

Zelfs de beste strategieën hebben pas waarde indien succesvol uitgevoerd. Uit onderzoek blijkt dat de meeste strategische implementaties falen. Dit artikel presenteert het Strategie Implementatie Model met 18 succesfactoren voor strategie uitvoering. Het model biedt managers handreikingen, inzichten en goede praktijken om hun strategieën succesvol uit te voeren.

Lees meer
STRATEGISCHE PLANNING EN CONTROL
STRATEGISCHE PLANNING EN CONTROL

Veel bestuurders en managers hebben onvoldoende controle over de eigen organisatie. Dit artikel presenteert een compleet strategisch planning en control sturingsmodel wat managers en bestuurders in staat stelt om strategieontwikkeling en strategie executie op een geïntegreerde manier te managen en zo hun organisaties bestuurbaar te maken.

Lees meer
PROEFSCHRIFT STRATEGIE IMPLEMENTATIE
PROEFSCHRIFT STRATEGIE IMPLEMENTATIE

Strategie executie is van groot belang voor iedere organisatie. Goed geformuleerde strategieën leiden alleen tot succesvolle resultaten indien succesvol uitgevoerd. Dit proefschrift onderzoekt het succes en falen van strategie implementatie in publieke en private organisaties. Uit het onderzoek komen 24 factoren naar voren voor succesvolle strategie executie.

Lees meer

Veel organisaties worstelen met het vertalen van hun strategie in concrete resultaten. Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun strategie. Wij combineren toonaangevend wetenschappelijk onderzoek met een track-record in strategie consulting. Onze missie is om bestuurders en managers te helpen bij het overwinnen van deze belangrijke uitdaging.

DR. ARNOUD VAN DER MAAS
DR. ARNOUD VAN DER MAAS
STRATAEGOS CONSULTING